Serviciul de Impozite şi Taxe Locale Năvodari, activitate suspendată din cauza COVID-19

546
Serviciul de Impozite şi Taxe Locale Năvodari, activitate suspendată din cauza COVID-19 - serviciuldeimpozite-1617355387.jpg

Articole de la același autor



Începând de astăzi, activitatea cu publicul este suspendată temporar la Serviciul Impozite și Taxe Locale, ca urmare a confirmării unor noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului de specialitate.


Contribuabilii sunt rugaţi să efectueze plățile online, prin intermediul serviciului ETAX, să comunice online cu instituția publică, pe adresa de e-mail [email protected], și să utilizeze pentru depunerea cererilor formularele electronice disponibile pe site-ul instituțional https://www.primaria-navodari.ro/, în secțiunea ”Formulare online”. Declarațiile fiscale pot fi trimise prin intermediul Poștei Române.


„Facem apel către toți cetățenii să manifeste înțelegere și răbdare, întrucât soluționarea cererilor va fi îngreunată în această perioadă. Primăria Orașului Năvodari asigură dezinfecția tuturor spațiilor și ia toate măsurile de protecție a publicului și a personalului propriu”, transmit reprezentanţii autorităţilor locale.


Personalul de specialitate al Serviciului Impozite și Taxe Locale va răspunde, în limita posibilităților, la numărul 0241/762.675 pentru rezolvarea urgentă a diferitelor probleme aferente serviciului.


Pentru suport în crearea online a conturilor ETAX puteți apela cu încredere numărul 0241/762.675, int. 30.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8243 secunde