Serviciu gratuit de colectare a deșeurilor electrice și electronice, pentru constănțeni

331
Serviciu gratuit de colectare a deșeurilor electrice și electronice, pentru constănțeni - serviciugratuit-1570135717.jpg

Articole de la același autor

Un frigider vechi, un calculator bătrân, o mașină de spălat ruginită, ținută pe post de mobilă, indiferent ce vechituri ai prin casă și vrei să scapi de ele, ai acum ocazia de a le da la reciclat. 


Cu prilejul Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, Serviciul Local de Colectare Constanța, împreună cu partenerii locali, încurajează cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania ce va avea loc în intervalul 10 - 12 octombrie.


Scopul evenimentului este de a crește nivelul de conștientizare privind importanța colectării deșeurilor electrice și de a încuraja populația să facă acest gest responsabil, fiind susținută și de Asociația Română pentru Reciclare - RoRec. 


Așadar, adunați aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosiți, dar continuați să le țineți în casă și veniți cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile în 12 octombrie. Astfel, în piața Km 4 - 5, Piața Tomis 3, Piața Poarta 6, Piața Brotăcei, programul de colectare este între orele 8 și 11, iar în Parcul Tăbăcărie și în Parcul de la Casa de Cultură, intervalul de colectare este între orele 12 și 16. 


În cazul în care aveți produse electrocasnice voluminoase, pe care nu le puteți transporta singuri la cele șase puncte, în perioada 10 - 12 octombrie, Serviciul Local de Colectare Constanța asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție. 


Constănțenii interesați pot suna gratuit la TelVerde 0800/444.800, număr disponibil zilnic, între orele 9.00 - 17.00, solicitând o programare pentru a fi ridicate aparatele respective. 


În plus, participând la această acțiune de colectare, aveți șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți, blendere și aparate de călcat. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 14 octombrie, la ora 8.00, la Primăria municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3969 secunde