Servicii financiare direct la ghișeele poștale

216
1
Servicii financiare direct la ghișeele poștale - posta-1446228720.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii vor putea beneficia, în curând, se servicii financiare direct la ghișeele poștale. Poșta Română și Nextebank au finalizat negocierile privind intermedierea produselor și serviciilor bancare în rețeaua de retail a operatorului național de servicii poștale. În acest sens, cele două părți au încheiat un acord de principiu care stabilește termenii și condițiile de implementare a proiectului. Acesta va fi transmis, în zilele următoare, spre aprobare, Băncii Naționale a României (BNR).


"Semnarea acestui acord înseam-nă trecerea într-o etapă avansară a unuia dintre proiectele-cheie în strategia de dezvoltare a Poștei Române. Intermedierea de servicii financiare dedicate clienților tra-diționali ai Poștei îi permite ope-ratorului național de servicii poștale să-și diversifice portofoliul, condiție obligatorie pe o piață în care poșta clasică își accentuează declinul. Mai mult, proiectul contribuie la reducerea ponderii pe care o reprezintă populația nebancarizată din România, în contextul în care Poșta Română este una dintre companiile cu cele mai extinse rețele teritoriale, inclusiv în zona rurală", a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Poștei Române.


Astfel, Poșta Română va pune la dispoziția clienților produsele de retail al Nextebank - credite, depozite, carduri - în cea mai mare parte a rețelei de unități poștale. Proiectul celor două entități are la bază modele aplicate cu succes de administrații poștale din Europa. Mai mult, proiectul va presupune investiții importante în pregătirea profesională a angajaților Poștei, în oficiile poștale și în dotarea acestora cu tehnologie specifică acestui tip de servicii. Nu în ultimul rând, proiectul va duce la creșterea veniturilor salariaților Poștei Române, bazată pe performanță.


Comentează știrea

sibnet
6 noiembrie 2015
activitate pe calculator

Extra lucru la domiciliu Cautam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time, circa 2-3 ore pe zi. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8092 secunde