Service-uri auto închise de Protecția Consumatorilor! Ce au găsit comisarii

1698
1
Service-uri auto închise de Protecția Consumatorilor! Ce au găsit comisarii - serviceautocameresupraveghere49-1481470427.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a desfășurat, recent, un control de verificare a respectării prevederilor legale privind protecția consumatorilor la service-urile auto. În total, au fost verificați 514 operatori economici, din întreaga țară, constatându-se abateri la aproape jumătate din aceștia - 251.


Cele mai grave deficiențe găsite se referă la lipsa autorizării RAR, neacor-darea de garanție pentru serviciile pres-tate, neafișarea prețurilor, lipsa buletinului de verificare metrologică, dar și comercializarea de produse cu termen expirat. 


"Au fost aplicate 291 sancțiuni: 119 amenzi contravenționale, în valoare totală de 304.500 lei și 172 de avertismente. De asemenea, a fost dispusă oprirea temporară a prestării de servicii pentru 30 de operatori economici identificați cu abateri", explică directorul general al ANPC, Paul Anghel. 


Comentează știrea

O
12 decembrie 2016
pla

Service-urile astea te jecmanesc de bani si mai mult iti strica masina, ba mai mult nici nu emit bonuri/facturi, aluia care i-am cerut bon pentru o reparatie mai si radea ca ultima factura a facut-o in mai, deci o factura la 6 luni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3321 secunde