Seri de film în aer liber, în Parcul Tăbăcăriei

997
Seri de film în aer liber, în Parcul Tăbăcăriei - seridefilm-1566803222.jpg

Articole de la același autor

În fiecare seară de marți până joi, 27-29 august, în Parcul Tăbăcăriei, lângă Cetate, Comunitatea Flacăra Speranței, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, vă invită începând cu ora 20.00 la film.


Astfel, marți, începând cu ora 20.00 aveți oportunitatea să intrați în lumea filmului cu drama și fantasy-ul "The Shack". Filmul în regia lui Stuart Hazeldine relatează povestea unui tată, care îndurerat de pierderea fiicei cea mai mică, primește o invitație să se întâlnească cu Dumnezeu.


Miercuri, la aceeași oră va fi ecranizat filmul "Miracles from Heaven". Bazat pe o poveste adevărată, filmul o urmărește pe Anna, o fetiță care suferă de o boală digestivă rară și care are parte de o vindecare miraculoasă după ce supraviețuiește unui teribil accident.


În același context, joi, 29 august la ora 20.00 filmul "Wonder" va transpune pe marile ecrane povestea emoționantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriașă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învățământ, însă acum Auggie se încăpățânează să intre în clasa a V-a la o școală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi.


Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați cu pături sau izoprene, cu o sticlă de apă și haine adecvate pentru ora la care se face proiecția.
Intrarea este liberă pentru toți doritorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7817 secunde