Seri culturale în săptămâna spiritualității marinărești de la Mangalia

Miercuri, 09 August 2017
122
Garnizoana și Primăria Mangalia organizează, anul acesta, numeroase evenimente dedicate Zilei Marinei Române. Astfel, în perioada 09 - 14 august, la Cercul Militar Mangalia vor avea loc mai multe activități, prilejuite de aniversarea Zilei Marinei Române. 


Programul va cuprinde lansări și prezentări de carte, expoziții de pictură, evocări și simpozioane pentru eroii marinari. De asemenea, publicul va avea ocazia să participe la serile cultural-muzicale, organizate prin concerte de muzică clasică și spectacole de muzică populară. "Săptămâna Spiritualității Marinărești" își va întâmpina vizitatorii cu diverse concursuri sportive, nautice și pe teme cu specific marinăresc. 


Cei interesați de istoria Marinei Române vor avea prilejul să viziteze, gratuit, Muzeul Marinei din Mangalia, situat la ieșirea din oraș, spre Vama Veche, cu acces direct la drumul E87. În seara zilei de 14 august, începând cu orele 18.00, concertul Fanfarei Regimentului de Gardă va încheia, într-o notă specifică, "Săptămâna Spiritualității Marinărești" de la Mangalia.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1804 secunde