Serbia donează României medicamente și concentratoare de oxigen pentru bolnavii de COVID-19

176
Serbia donează României medicamente și concentratoare de oxigen pentru bolnavii de COVID-19 - covid-1635171475.jpg
Serbia a trimis luni în România o donaţie de medicamente şi concentratoare de oxigen pentru pacienţii cu COVID-19, informează agenţiile Tanjug şi EFE.

Donaţia constă în 6.500 de cutii de medicamente şi concentratoare de oxigen cu o capacitate totală de 900 de litri, precizează un comunicat oficial.

'Suntem convinşi că acest ajutor va salva multe vieţi', a declarat ministrul de externe Nikola Selakovic, în cadrul unei ceremonii la Belgrad la care a fost prezentă şi ambasadoarea română Silvia Davidoiu.

Potrivit Agerpres, donaţia, făcută de guvernul sârb la iniţiativa preşedintelui Aleksandar Vucic, va ajunge în România la bordul unui camion.

'Serbia este alături de România frăţească în cele mai grele momente', a scris Selakovic pe transport în limba română, în timp ce ambasadoarea Davidoiu a scris 'Mulţumim' în limba sârbă.

Ministrul Selakovic a mulţumit României pentru donaţia din iunie de vaccinuri împotriva COVID-19 şi a menţionat că Serbia răspunde acum în acelaşi mod pentru a demonstra că cele două ţări se ajută una pe cealaltă în perioade dificile

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde