Senol Zevri, suspendat de la conducerea Agenției pentru Protecția Mediului?!

2884
4
Senol Zevri, suspendat de la conducerea Agenției pentru Protecția Mediului?! - apdrpsenolzevri-1325666938.jpg

Articole de la același autor

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Mediului, Senol Zavri a fost suspendat din funcția de director al Agenției pentru Protecția Mediului Constanța. Contactat telefonic, Zevri a declarat pentru Cuget Liber că această informație a ajuns și la urechile lui, prin intermediul unui coleg de la București, însă, oficial, nu a primit nicio hârtie în acest sens. Mai mult, directorul APM Constanța spune că se află în concediul medical după ce a suferit o intervenție chirurgicală și, potrivit legii, nu poate fi suspendat în acest interval.

Comentează știrea

pfff
4 ianuarie 2012
pfff

:))) cum mai suspendat? pai nu aveti deschidere de ziar cu interviu cu DIRECTORUL APM, SENOL ZEVRI???? :))) iar sunteti pe dianafara cu stirile si v/au luat/o alte ziare inainte??? Voi lucrati pe bune la un ziar sau la fabrica de cuie??? Jenant. In locul vostru nu as mai fi dat stirea ca a fost suspendat...v/ati facut de KAKA...OOOO :)))))

agarici
4 ianuarie 2012
suspendari

Ca sa fie dreptate ,DNA,preacinstita institutie ,trebuie sa propuna urgent SUSPENDAREA primarului Constantei si a celor implicati in DOSARUL DE CORUPTIE.De ce au fost lasati sa comita aceleasi fapte incriminate in continuare?

han tatar
4 ianuarie 2012
suspendare

golanul are concediu medical? sa cerceteze colegul sau de partid Dina cum a luat spagarul concediu medical. oare se poate asa ceva ?

OWaqFqjXX
10 februarie 2012
uHkuEeLatlzPSHEXU

Stie cvneia unde gasesc cartea mentionata in incipit, "Manon Lescaut"? O caut de o vreme si tot n-o gasesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5077 secunde