Senol Zevri, inculpat/ Directorul Agenției de Mediu, trimis în judecată pentru luare de mită

842
1
Senol Zevri, inculpat/ Directorul Agenției de Mediu, trimis în judecată pentru luare de mită - zevri-1324303617.jpg
Procurorii din cadrul Serviciul Teritorial Constanța al Direcției Naționale Anticorupție au dispus trimiterea în judecată a lui Senol Zevri, director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de luare de mită. Alături de Zevri este judecat și Sorin Cocheș, persoană fără calitate specială, pentru complicitate la infracțiunea de luare de mită.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Constanța. Zevri este acuzat că ar fi pretins suma de 10.000 de euro pentru eliberarea unui acord de mediu solicitat de societatea administrată de denunțător. În rechizitoriu se specifică faptul că "În urma negocierilor, în zilele de 12 aprilie 2011 și 26 aprilie 2011, inculpatul Zevri Senol a primit, în două tranșe, 20.000 de lei (echivalentul a 5.000 de euro), prin intermediul coinculpatului Cocheș Sorin, persoană indicată expres denunțătorului de către inculpatul mai sus menționat".

Comentează știrea

alex
19 decembrie 2011
mai sa fie

ce probe exista ? ...doar marturia celui caruia chipurile i s-a pretins mita ? ....exista flagrant ? ...vreo proba materiala ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1851 secunde