X
X
Mai multe ştiri online:

Seniorii au sărbătorit cum se cuvine "Ziua Dobrogei"

Ştire online publicată Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Ziua Dobrogei a fost motiv de sărbătoare pentru toți, atmosfera festivă cuprinzându-i și pe seniorii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Astfel, un grup de 20 de vârstnici a fost la Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", la Festivalul Internațional "Dobrogea la Porțile Balcanilor". 


Spectacolul a prezentat într-o împletire armonioasă suite instrumentale și coregrafice de Dobrogea, recitaluri ale unor soliști din țară și momente artistice ale unor ansambluri din Macedonia, Grecia și Bulgaria. 


De asemenea, ieri, toți bătrâneii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice au avut un meniu festiv care i-a încântat. Persoanele în vârstă, în special cele instituționalizate, au nevoie, în mod constant, și de evenimente culturale și artistice pentru a se bucura de o bătrânețe frumoasă și liniștită.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2843 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2480 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2722 secunde