Semafoare inteligente la intersecția de la Capitol, din Constanța

279
Semafoare inteligente la intersecția de la Capitol, din Constanța - semafoareinteligente-1599213430.jpg

Articole de la același autor

Toată intersecția de la Capitol are de astăzi un sistem nou de semafoare inteligente, de ultimă generație. 


Primăria Municipiului Constanța ia astfel noi măsuri pentru fluidizarea traficului rutier și pentru reducerea numărului de accidente.
Sistemul de semaforizare din intersecția Capitol include un automat de semaforizare inteligent de ultimă generație, stâlpi cu consolă inteligenți și cu tehnologie led și lămpi cu tehnologie led pentru vizibilitate optimă. 


Cablurile au fost înlocuite complet și montate în subteran în vederea eliberării stâlpilor din beton inestetici ce urmează să fie demontați.


Și intersecția de la Delfinariu este modernizată complet cu un automat de semaforizare inteligent, lămpi cu tehnologie led moderne și vizibilitate accentuată și bucle inductive pentru fiecare direcție de mers în vederea optimizării timpilor de așteptare. Totodată, cablurile au fost înlocuite complet și montate în subteran iar corpurile de semafor montate pe stâlpi cu consolă.
Echipele Confort Urban vor monta în perioada următoare automate de semaforizare inteligente și în intersecțiile Ion Rațiu – Mamaia, Nicoale Iorga -Tomis - Mircea cel Bătrân  Tomis -Poporului-Ion Rațiu-Mircea cel Bătrân, Al. Lăpușneanu-Tomis.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7418 secunde