Selecție pentru joburi în Marea Britanie. Cine poate să participe

395
Selecție pentru joburi  în Marea Britanie.  Cine poate să participe - selectiejoburi1-1486301299.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care sunt hotărâți să-și încerce norocul în străinătate au șansa, luna aceasta, să prindă un post bun în Marea Britanie. Unul din cei mai mari angajatori britanici din domeniul retail organizează, pe 25 și 26 februarie, selecție pentru 100 de posturi, pentru care oferă un salariu între 1.350 și 1.700 de lire sterline pe lună, plus ore suplimentare plătite.

Se caută oameni serioși, vorbitori de limba engleză, capabili, energici și cu o dexteritate bună. Cuplurile pot aplica împreună, sunt cazate și lucrează împreună. Accesul la eveniment se face pe bază de selecție, prin completarea unui formular online. Numărul de locuri disponibile este limitat.

"Respectivul angajator nu se află la prima vizită în România, iar evenimentul este de altfel la cea de-a șasea ediție. La una din edițiile trecute, a selectat pentru angajare 364 din 400 de participanți, în doar două zile. Oamenii plasați la ei ne-au trimis un feedback foarte bun. Câștigă bine, și-au adus familiile acolo, iar unii dintre ei au avansat la doar trei luni de la angajare pe posturi de ingineri, IT-iști, team lideri și nu numai", a declarat Bogdan Filip, director general Banca de Joburi, organizator al evenimentului.

Selecția va avea loc la Brașov, însă locația și orele vor fi anunțate în zilele următoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5552 secunde