Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Se votează înfiinţarea societăţii Termoficare Constanţa

Vineri, 22 Ianuarie 2021
371
Consilieri locali constănţeni sunt convocaţi, la această oră, într-o şedinţă extraordinară, care are pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâre.
Sunt prezenţi 26 de consilieri locali.
Primul proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al domnului Hira Stere și vacantarea locului de consilier  local deținut de acesta a fost votat cu unanimitate de voturi.
La cel de-al doilea proiect, a fost ales noul preşedinte de şedinţă. Este vorba despre consilierul Mirela Garip, care a primit 24 de voturi pentru.
UPDATE: Cel de-al treilea proiect pe ordinea de zi este cel privind aprobarea Planului d ereorganizare al RADET Constanţa în dosarul ce are ca obiect deschiderea procedurii de insolvenţă la cererea debitoarei RADET Constanţa.


De asemenea, cel de-al patrulea proiect vizează aprobarea înfiinţării societăţii Termoficare Constanţa SRL, în vederea preluării serviciului public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanţa.

UPDATE: Proiectul nr. 3 a fost votat în unanimitate.

UPDATE: Înainte de supunerea la vot a celui de-al patrulea proiect, a fost prezentată necesitatea înfiinţării noii societăţi. Aceasta ar trebui să fie constituită cât mai repede, pentru ca să poată aplica pentru fonduri europene, în vederea reabilitării reţelei de transfer a energiei termice de la CET către punctele termice. Investiţia se ridică la aproximativ 49 de milioane de euro.De asemenea, a fost votată componenţa Consiliului de Administraţie provizoriu al viitoarei societăţi. Este vorba despre Iulian Gropoşilă, Liviu Popa, Monica Anca Moroianu, Bogdan Bădescu şi Laurenţiu Chirtop.

UPDATE: Proiectul nr. 4 a fost votat cu 26 de voturi pentru.


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.1978 secunde