SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA ȘI ÎN TOATĂ ȚARA. Ne așteaptă ploi torențiale și vânt puternic

1026
1
SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA ȘI ÎN TOATĂ ȚARA. Ne așteaptă ploi torențiale și vânt puternic - vremerea-1433851451.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie e emis, în urmă cu puțin timp, o informare meteo de vreme rea, valabilă pentru toată țara, în intervalul 10 iunie, ora 12.00 – 11 iunie, ora 03.00.


În perioada menționată, instabilitatea atmosferică se va accentua în sudul și în centrul țării, precum și la munte, unde vor fi averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor avea trecător aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 30...40 l/mp, cu precădere în zona Carpaților de Curbură, Carpaților Meridionali și a Munților Banatului. Pe arii restrânse va cădea grindină. În restul teritoriului instabilitatea atmosferică se va manifesta izolat, mai ales în orele serii.


Comentează știrea

vaporeanu
10 iunie 2015
job

Colaborare sigura pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri,in asa fel incat sa castigati intr.-un mod garantat bani mai multi.Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima .Pentru mai multe informatii,contactati-ma la adresa de email : [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4398 secunde