Se schimbă traseele autobuzelor Sirena și Delfinul din Mamaia

400
6
Se schimbă traseele autobuzelor Sirena și Delfinul din Mamaia - ratclinii-1435769947.jpg

Articole de la același autor

Autobuzele RATC din stațiunea Mamaia vor circula, începând de astăzi, cu program mai scurt. Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța a luat această măsură deoarece încă sunt prea puțini călători.

"Noile linii Sirena, de la Cireșica la Hotel Caraiman, în Mamaia, și Delfinul, de la Pescărie la Hotel Caraiman, în Mamaia, vor circula în program de la ora 8 la ora 20, inclusiv sâmbăta și duminica. Am decis acest lucru din cauza numărului redus de călători. În cazul în care va crește funcție de fluxul de călători, programul va fi modificat", a anunțat directorul general al RATC, Ovidiu Cristian Tănase.

De asemenea, tot începând de astăzi, autobuzele din Palazu Mare își schimbă traseul, din cauza lucrărilor de asfaltare a străzii Dumbrăveni. Astfel, ele vor întoarce la sensul giratoriu de la intrarea în cartier. După finalizarea lucrărilor, acestea își vor relua traseul normal. 

Comentează știrea

Pintea
2 iulie 2015
Inca un lucru bine facut

In urma cu o saptamana ati scris un articol pe aceiasi tema ,insa comentariile au disparut .Repet ce am scris si a fost sters aceste linii de autobuze nu ajuta cu nimic pe constanteni si turisti -aceste trasee nu fac decat sa consume motorina degeaba iar la toamna ne vom trezi cu bilete mai scumpe pentru a acoperi gaura facuta.O linie directa Gara via Lapusneanu Mamaia care sa circule la un interval de cel mult 10 minute multumea pe toata lumea . Directorul ratc spunea saptamana trecuta :"Cele două linii estivale fac legătura cu alte linii principale RATC, astfel încât accesul este rapid, chiar dacă se schimbă două autobuze". Gresit domnule Tanase ,se vede ca nu mergeti cu autobuzul, locuitorii din zona CET ,Medeea ,Bratianu,Inel 2, Coiciu ,Palas,adica jumatate din oras ,trebuie sa schimbe trei linii de autobuz pentru a ajunge in Mamaia.

Ioan
2 iulie 2015
Corect

Ca sa functioneze trebuie linie direct Gara-Dobrogea-Cazino-Butoaie si la fel de importanta e cadentarea - nu poti sa ai clienti daca trece un autobuz la 30 de minute.

Gont
2 iulie 2015
RATC

Cat facea tramvaiul de la Gara la Dobrogea ? si cat face acum autobuzul de pe linia lui 100 ? Uite de ce n-are ursu coada. Nu mai vorbesc de confort in Maz-urile lui Mazare din care se scurge tabla si vibreaza de parca stau sa explodeze. Pline de asistati, cocalari si tigani care asculta manele si cersesc asa sunt autobuzele groazei. Ce turist sa vrea sa se urce in asa ceva ? Singura lor intrebuintare va fi sa-i plimbe pe "nevoiasi" la aqua magic unde vor primi intrarea gratuita si alte mocangeli.

nicu
2 iulie 2015
alta Marie cu palarie

Directorul RATC nu e platit sa gandeasca. Pune-ti dom'le o linie gara-mamaia si se reglementeaza totul. Ce e asa greu de priceput, vreti sa va facem un desen? Cand iti spun trei ca esti beat culca-te, e mai bine pentru tine.

calator cinstit cu abonament lunar
2 iulie 2015
sistem prost

Schimbati va rog sistemul , nu se mai poate circula normal pe autobuze si puneti un nr de telefon ptr reclamatii . Este normal sa fiti pe minus : soferii fura motorina; controlorii amendeaza pe fraieri si pe cine doresc, dupa bunul plac si i-au spaga,

calator nemultumit
2 iulie 2015
traim.in UE

Implementati va rog sistemul din UK si nu o sa mai fiti pe minus iar toata lumea va fi multumita

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Iulie 2015
Stire din Diverse : Connect-R concertează în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.5596 secunde