Se oprește apa în zona de sud a Constanței. Iată când și pentru cât timp

Miercuri, 17 Mai 2017
127
Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta cu diametrul 500 mm, care alimentează rezervorul Constanța Sud, situat la intersecția DN 39 cu DN 39E, zona de la ieșire din municipiul Constanța, spre Mangalia, SC RAJA SA Constanța va întrerupe furnizarea de apă pe acest tronson, mâine, între orele 6.00 și 19.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona comercială - Metro 2, Auchan, Praktiker. 


Se vor lua toate măsurile astfel încât rezervorul să asigure apă pentru abonații din cartierul Km 4 - 5 și cei din localitățile Agigea, Lazu și Cumpăna, însă, din cauza consumului mare, după ora 15.00, până în jurul orei 20.00, este posibil ca presiunea să scadă. 


"Ne cerem scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile, dar îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.Pagina a fost generata in 0.3932 secunde