SE MODIFICĂ LEGEA ANTIFUMAT

571
SE MODIFICĂ LEGEA ANTIFUMAT - 61752318-1459347280.jpg

Articole de la același autor

Legea antifumat ar putea fi modificată. Senatorii vor camere speciale pentru fumători, iar patronii de cluburi se plâng că sunt clienți care nu își mai achită notele de plată, fiindcă ies la fumat și nu mai vin.


Senatorii din Comisia juridică au făcut un prim pas pentru oferirea unor condiții mai bune pentru fumători, fiind de acord cu serie de amendamente potrivit cărora spațiile închise unde nu se poate fuma sunt doar cele cu pereți de jur împrejur, în schimb se va putea fuma în camere special amenajate.

Amendamentele au fost citite în Comisia juridică de senatorul PNL Steliana Miron, care a semnat în calitate de inițiator alături de deputații Daniel Fenechiu și Răzvan Tănase modificarea legii.

Parlamentarii vor să modifice definiția spațiului unde se poate fuma, astfel potrivit articolului 2, spațiul public închis este definit ca orice spațiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate sau de dreptul de acces, care are un acoperiș, plafon sau tavan care este încadrat de pereți de jur împrejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, cu excepția spațiilor cu destinație locativă.

Ei dau o nouă definiție și spațiului închis de la locul de muncă, care este "spațiul care are un acoperiș, plafon sau tavan, și care este încadrat de pereți, de jur împrejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, aflat într-un loc de muncă, astfel cum este definit în legea securității și sănătății în muncă 319/2006, cu modificările ulterioare.

Un alt amendament depus la proiectul de lege prevede eliminarea limitării doar la zona de tranzit a aeroporturilor internaționale a fumatului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 30 Martie 2016
Stire din Social : Anunț impotant de la SPIT
Pagina a fost generata in 1.0736 secunde