X
X
Mai multe ştiri online:

Se lucrează la o legislație specială pentru rețeaua 5G în România

Ştire online publicată Miercuri, 12 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că se lucrează la o legislație specială pentru rețeaua 5G în România. El a precizat că țara noastră își dorește rețele 5G sigure și care să nu fie sub controlul unor state cu alte interese decât cele declarate, cum ar fi China.


"Poziția României este exact poziția exprimată în memorandumul care a fost semnat anul trecut, când am fost în vizită la președintele Trump. Noi ne dorim rețele sigure, rețele care nu sunt sub controlul unor state cu alte interese decât cele declarate și dorim rețele care satisfact nevoia și a firmelor și a cetățenilor din România. Se lucrează pe o legislație specială pe această temă pentru a preveni intrarea pe piața 5G a unor firme asupra cărora planează anumite suspiciuni", a declarat Iohannis, potrivit Observatorul.ro.


Anul trecut, Klaus Iohannis a anunțat, la finalul vizitei și întâlnirii la Washington cu președintele Donald Trump, că a fost semnat un memorandum de înțelegere între cele două guverne privind tehnologia 5G.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2521 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1518 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1269 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4226 secunde