SE ÎNRĂUTĂȚEȘTE VREMEA LA CONSTANȚA. JUDEȚUL NOSTRU, SUB COD GALBEN DE NINSORI VISCOLITE ȘI VÂNT PUTERNIC

2505
1
SE ÎNRĂUTĂȚEȘTE VREMEA LA CONSTANȚA. JUDEȚUL NOSTRU, SUB COD GALBEN DE NINSORI VISCOLITE ȘI VÂNT PUTERNIC - iarnazapadager4-1452152222.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie e emis un nou cod galben de intensificări ale vântului, ninsori viscolite și precipitații mixte, valabil pentru Constanța și alte județe din partea de sud și sud est a țării.


Astfel, în intervalul 7 ianuarie, ora 12.00 – 8 ianuarie, ora 06.00, în regiunile estice, vântul va avea intensificări cu viteze de 60...70 km/h. În Moldova o să ningă viscolit și se va depune strat nou de zăpadă de aproximativ 10...15 cm. 


În Dobrogea și estul Munteniei, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, trecător viscolită în cursul nopții. În restul țării vor fi precipitații mixte. Izolat se va mai depune polei.






SURSA FOTO: ANM






Comentează știrea

Simona
7 ianuarie 2016
Cautam colaboratori din toata tara

Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Cerinte: -cunostinte minime PC; -timp la dispozitie 2-3 ore pe zi -calculator si conexiune internet; -seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta. Nu este necesara experienta. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4248 secunde