SE DESCHIDE târgul de Crăciun, la Constanţa. Căsuţe cu produse tradiţionale, patinoar şi multe luminiţe

1500
Târgul de Crăciun își deschide porţile miercuri, la ora 17.00. Evenimentul este organizat de Primăria Constanța, cu sprijinul Festival du Bonheur, şi se desfăşoară în Parcul Arheologic Constanța.

Din data de 1 decembrie, vizitatorii târgului vor descoperi magia sărbătorilor la cele peste 20 de căsuțe ce îi vor aștepta cu bunătăți de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde.

Cei mici își vor putea da întâlnire cu Moș Crăciun, vor putea participa la ateliere sau pur și simplu se vor putea bucura de patinoar.

Și pentru ca sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a dărui bucurie și căldură, cei care vor dori vor putea face donații de jucării.

Evenimentul se va desfășura în condițiile contextului epidemiologic actual, astfel, principala preocupare este aceea de a asigura siguranța participanților, dar și a expozanților și organizatorilor. Accesul se va face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult, dar care se afla într-una dintre situațiile prevăzute mai sus.

Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test!

PROGRAM TÂRG CRĂCIUN CONSTANȚA

Parcul Arheologic Constanța, 01.12.2021 – 09.01.2021

Miercuri-Duminică: 12:00 – 21:00

Luni și Marți: închis

25 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022: închis

Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 12:00-21:00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3987 secunde