Se caută femei pentru munci agricole în Spania

108
Se caută femei pentru munci agricole în Spania - romancamunctitoaremareabritanier-1481204433.jpg

Articole de la același autor

Constănțenilor le sunt puse la dispoziție săptămâna aceasta 800 de locuri de muncă prin rețeaua EURES, ȋn domeniul agricol, ȋn Spania. Dintre acestea, majoritatea posturilor le sunt rezervate femeilor, pentru care vor fi organizate selecții ȋn perioada 13 - 16 decembrie. 


Salariul oferit este de 40 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile, iar durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de ȋncepere a activității fiind 15 februarie 2017. În ceea ce privește timpul de lucru, acesta este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărțite în șase zile, ziua a șaptea fiind zi de odihnă, dar care poate să nu coincidă neapărat cu duminica. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, iar contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro/luna asigurare socială.


Persoanele interesate se pot prezenta la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare, cu actul de identitate ȋn original și o copie a acestuia. Menționăm că orice alte evenimente de recrutare pentru domeniul agricol ȋn Spania, organizate la date și/sau ȋn locații diferite față de cele comunicate, acestea nu sunt organizate de Agențiile de Ocupare a Forței de Muncă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1765 secunde