Se caută culegători de zmeură în Portugalia

Luni, 08 Ianuarie 2018
157
Constănțenii au la dispoziție, luna aceasta, 300 de locuri de muncă, la recoltatul zmeurei în Portugalia, prin intermediul rețelei EURES. Potrivit directorului Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Constanța, Gheorghe Bușu, selecția candidaților se va desfășura în două localități din țară, respectiv Roman (judetul Neamț) și Brăila, până la data de 19 ianuarie.

Durata contractului este de aproximativ trei luni, iar timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru muncă la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în muncă în sere.

Ca beneficii, persoanele interesate trebuie să știe că angajatorul asigură cazarea contra cost - doi euro/zi, precum și plata în avans a drumului până în Portugalia, urmând ca suma aferentă deplasării să se deducă din primele salarii.

În ceea ce privește salariul de bază, acesta este cuprins între 603 euro brut/lună și maxim 1.199 euro.

Persoanele cu domiciliul în județul Constanța, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1618 secunde