Se caută culegători de zmeură în Portugalia!

312
1
Se caută culegători de zmeură în Portugalia! - zmeura-1484323220.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate, pot opta pentru cele 300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia, prin intermediul rețelei EURES. Selecția va avea loc în perioada 25-26 ianuarie, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița. În ceea ce privește durata contractului, aceasta este de aproximativ trei luni, pentru culegătorii de zmeură și aproximativ 3-6 luni, pentru șefii de echipă, cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. 


Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcție de pro-ducție, să se efectueze ore supli-mentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie 2017.


Ca urmare, persoanele cu do-miciliul în județul Constanța, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. 


De precizat că înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza urmă-toarelor documente: copie act de identitate sau pașa-port, CV model EUROPASS, scris în limba română, cazier judiciar în original, din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale și adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos / Apt pentru muncă". Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 23 ianuarie 2017. Celor interesați li se cere să nu aibă cazier și să fie apte pentru munca la câmp.


Ca beneficii, trebuie amintit faptul că angajatorul asigură cazare contra cost - 1 euro/zi și oferă șomerilor plata în avans a drumului până în Portugalia. În plus, angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care lucrătorul rămâne până la sfârșitul campaniei. Salariul pentru culegătorii de zmeură este de 618 euro pe lună, iar salariul pentru cei care au ore suplimentare este de 718 euro pe lună.


Comentează știrea

Tzihcac
15 ianuarie 2017
Unde nu i cap....

Mai pe romaneste....se cauta sclavi pentru ,bla,bla....anuntul este pentru cei carora le a placut ..cartea.. !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6307 secunde