Se caută culegători de legume și fructe

259
Se caută culegători de legume și fructe - secauta2-1561746835.jpg

Articole recomandate

Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, un număr de 539 locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt oferite de către olandezi, pentru culegătorii de legume și fructe, dar și pentru muncitorii din serele de flori, muncitorii necalificați în grădinărit și horticultură. În Ungaria este nevoie de ajutor de bucătari, brutari, casieri, cofetari, dar și dulgheri sau electricieni de reparații frigidere.


În Germania, agenții economici sunt în căutare de consultanți IT, dezvoltători software, electricieni, îngrijitori persoane vârstnice în azil, manipulanți bagaje, parchetari, preparatori de înghețată, recepționeri, șoferi de camion etc.


Ofertele sunt din ce în ce mai sărăcăcioase în Norvegia, aici fiind nevoie de ospătari, tinichigii auto, vopsitori auto, în timp ce în Austria, patronii duc lipsă de montatori de mobilă și muncitori calificați în domeniul forestier. 


Ca și până acum, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.
    




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.484 secunde