Se caută culegători de fructe pentru Olanda

311
Se caută culegători de fructe pentru Olanda - secautaculegatori-1563997493.jpg

Articole de la același autor

Pentru cei care vor să se angajeze în afara granițelor țării, ei au la dispoziție, săptămâna aceasta, prin intermediul rețelei EURES România, un număr de 426 locuri de muncă vacante.


Oferta cea mai consistentă este în Olanda, unde, la mare căutare sunt  culegătorii de fructe, instalatorii sanitari, muncitorii în serele de flori, muncitorii în producția de roșii, muncitorii necalificați în grădinărit și horticultură. Angajatorii din Austria le propun celor în căutarea unui loc de muncă, posturi de electricieni, faianțari, instalatori sanitari și de încălzire, lăcătuși mecanici în construcții, montatori de mobilă și nu numai. 


Germanii nu sunt foarte generoși în ceea ce privește numărul de locuri de muncă. De data aceasta, ei cer ajutoare la curățenie, bucătari, bufetieri, cameriste, îngrijitori persoane vârstnice în azil, instalatori instalații sanitare, de încălzire și gaz, ospătari, parchetari, personal în domeniul gastronomiei. În Norvegia, se caută antrenori de gimnastică ritmică, mecanici auto, ospătari, în timp ce în Spania este nevoie de tehnicieni mecanici și electrici la întreținere echipamente, iar în Slovacia de sticlari. Și Ungaria, Finlanda, Danemarca, Belgia și Franța sunt în deficit de personal, dar aici ofertele sunt mai puțin diversificate.


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9385 secunde