Se caută culegători de floarea soarelui

962
Se caută culegători de floarea soarelui - eures-1530720876.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures, 1.126 locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt valabile în Germania (329 locuri de muncă), unde se caută electricieni, sudori, lăcătuși, instalatori, manipulanți bagaje, șoferi de camion, ospătari etc. Și olandezii au o ofertă generoasă pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, ei punând la dispoziția șomerilor 307 locuri de muncă. 


Se caută muncitori în producția de hrană pentru câini și pisici, muncitori necalificați, lucrători la banda de producție, lucrători în bucătărie, creatori buchete de flori, culegători floarea soarelui. În Austria este nevoie de alte 300 de persoane, pentru posturi de bucătari, cameriste și chelneri. Apoi, în Irlanda este nevoie de tranșatori de carne, îngrijitori bătrâni, în Polonia, patronii vor sudori, dulgheri de cofrare, zidari etc. 


Numărul locurilor de muncă scade în Marea Britanie, Letonia, Slovacia, Bulgaria, Norvegia și Suedia. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures îi poate îndruma. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3692 secunde