Se caută agenți de securitate și ucenici

345
Se caută agenți de securitate și ucenici - secauta-1559584326.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) pune la dispoziția celor aflați în căutarea unui loc de muncă, un număr de  32.090 oferte. La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate, lucrător comercial, ucenic, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, vânzător.
Din cele 32.090 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.397 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc).
De asemenea, un număr de 17.621 oferte sunt destinate pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.


Ca și până acum, oferta locurilor de muncă poate fi consultată pe site-ul ANOFM. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a AJOFM Constanța. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Martie 2019
Stire din Social : Încep Bursele de Muncă
Pagina a fost generata in 0.5847 secunde