Școlile, dotate cu dezinfectant pentru prevenirea îmbolnăvirii elevilor

290
Școlile, dotate cu dezinfectant pentru prevenirea îmbolnăvirii elevilor - masurideprecautie-1580162175.jpg

Articole de la același autor

Unitățile de învățământ din Constanța sunt dotate cu dezinfectanți și covorașe, pentru prevenirea riscului de îmbolnăvire la cei mici.


Au fost achiziționate covorașe, substanțe dezinfectante, precum și soluțiile necesare împiedicării răspândirii virusurilor de sezon.
Aceste materiale au fost instalate la toate intrările și ieșirile din unitățile de învățământ, astfel încât să fie luate toate măsurile necesare pentru protecția copiilor, a personalului și a părinților care îi însoțesc pe cei mici.


Primăria Municipiului Constanța face apel către conducerile unităților de învățământ, precum și către cadrele didactice pentru a-i educa, a-i sfătui și a-i învăța pe copii să le folosească și să respecte cu strictețe măsurile igienico-sanitare, astfel încât să fie diminuat, pe cât posibil, riscul îmbolnăvirilor cu afecțiuni respiratorii, în special gripă.


Medicii specialiști recomandă părinților să fie atenți la igiena celor mici iar la primele semne de boală să se prezinte la medicul de familie pentru diagnosticare și instituirea unui tratament corect.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde