Școala de Vară de la parohia "Sfântul Vasile", anulată din cauza coronavirusului

Joi, 23 Iulie 2020, 21:46
219
Anul acesta, parohia "Sfântul Vasile" a anulat cursurile Școlii de Vară pe care le desfășura, în luna august, în curtea bisericii și la care participau, zilnic, peste 80 de copii.

"Întrucât nu putem asigura spațiul necesar desfășurării acestor activități, precum și toate celelalte materiale de protecție împotriva noului coronavirus, pentru că vă iubim și ținem la sănătatea tuturor copilașilor, amânăm Școala de Vară, până la ridicarea tuturor restricțiilor sanitare.

Anul acesta, virusul ne ține, fizic, depărtați unii de alții, dar sufletește ne poate uni mai mult ca oricând. Pentru că, în mediul rural din județul Constanța, sunt zeci, poate sute de copii care nu au acces la internet și la un dispozitiv (tabletă, laptop, PC) pentru școala online, vă propun să începem o campanie de strângere de fonduri ori dispozitive electronice, care să vină în sprijinul acestor copii de la țară. Campania se va derula în perioada 1 august - 12 septembrie", a declarat preotul Jean Ion. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1919 secunde