Schimbări în trafic, la Constanța. Mai multe străzi devin cu sens unic și se modifică traseul autobuzelor

462

Articole de la același autor

Traficul rutier va fi resistematizat în centrul municipiului Constanța, pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca. Șapte artere devin cu sens unic pe porțiuni mai mari sau mai mici și va fi modificat inclusiv traseul autobuzelor pe cinci linii ale CT Bus.

Astfel, începând de duminică, se modifică regimul de circulație pe șapte străzi din municipiu. Strada Mihai Viteazu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia, pe strada Călugăreni se schimbă sensul de mers, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu, pe strada Țepeș Vodă se modifică sensul de circulație, se va circula dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca. De asemenea, pe strada Tudor Vladimirescu, regimul de sens unic va fi instituit dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia, iar strada Sabinelor devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre I.G. Duca. Pe strada Dimitrie Bolintineanu se va circula dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia și pe strada Dacia se instituie sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

De asemenea, de duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101. Traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, pe strada Mihai Viteazu, bulevardul Mamaia, strada I.G. Duca, bulevardul Ferdinand, iar traseele 44, 51 și 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: strada I.G. Duca, bulevardul Mamaia, strada Mihai Viteazu și Poarta 1. Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bulevardul Mamaia va fi înființată o nouă stație, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bulevardului Mamaia cu strada I.G. Duca. Traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe itinerariul Poarta 1 - strada Mihai Viteazu - strada Țepeș Vodă - strada I.G. Duca.

"Primăria municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, implementează constant măsuri de îmbunătățire a mobilității urbane pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente. Lucrările de sistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia. Carosabilul a fost modernizat pe tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și strada I.G. Duca, iar în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje de frezare și asfaltare pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Țepeș Vodă.

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6148 secunde