Schimbări administrative în stațiunea Mamaia: deșeurile, ridicate doar noaptea

Joi, 02 Iulie 2020
141


Începând de la 1 iulie, deșeurile colectate în stațiunea Mamaia sunt ridicate de compania de salubrizare numai în cursul nopții. 
Reprezentanții Primăriei Constanța fac apel la agenții economici care desfășoară activități comerciale în stațiunea Mamaia să depoziteze deșeurile adunate în timpul zilei în incinta magazinului, restaurantului orihotelului și să le scoată pentru a fi ridicate doar în cursul nopții.


În acest fel, turiștii sau persoanele care tranzitează stațiunea vor putea admira marea și se vor putea bucura de ceea ce le oferă stațiunea, fără să fie "bombardați" de mirosul îngrozitor al deșeurilor și de priveliștea dezolantă a unor gunoaie expuse sau aruncate pe domeniul public.


Reprezentanții societăților comerciale trebuie să știe și că, dacă vor scoate deșeurile în afara orelor menționate în graficul de ridicare ce le va fi comunicat, riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.000 lei, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.
Pagina a fost generata in 0.2515 secunde