X
X
Mai multe ştiri online:

Schimbare radicală a vremii! Anunțul meteorologilor

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Decembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Vremea în acest weekend va fi caldă, temperaturile anunțate de meteorologi fiind mai ridicate decât cele obișnuite pentru jumătatea lunii decembrie, maximele urcând până la 15 grade Celsius.

Weekend-ul va debuta cu vreme caldă pentru jumătatea lunii decembrie, cu precădere în sud-est, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor și va ploua local în vest și nord-vest și pe spații restrânse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime ale zilei de sâmbătă se vor încadra între 5 și 15 grade, iar cele minime, în general între 1 și 9 grade. Se va semnala local ceață, în prima parte a zilei, în special în Moldova și Transilvania, iar noaptea cu precădere în vest și sud-vest.

Duminică, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă la orele amiezii.

Sursa: romaniatv.net 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2454 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4376 secunde