Scăpăm de gândaci și șobolani! Acțiuni de dezinsecție și deratizare, în toată Constanța

391
Scăpăm de gândaci și șobolani! Acțiuni de dezinsecție și deratizare, în toată Constanța - dezinsectie-1473777605.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința cetățenilor că, în perioada 12 - 23 septembrie, continuă acțiunile de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al municipiului, zilnic, după ora 19.00. 


Astăzi, echipele de dezinsecție vor fi prezente în zonele Brătianu și Palas, mâine, va fi acoperită Zona Palazu Mare, iar în data de 16 septembrie, acțiunea se va desfășura în zona Faleză Nord. 


Zona Tomis II va fi acoperită luni, 19 septembrie, iar pe data de 20 septembrie, echipele de dezinsecție și deratizare vor ajunge în zona centrală. Zona Baba Novac - Dezrobirii - B. Șt. Delavrancea vor avea parte de dezinsecție pe data de 21 septembrie. 


Acțiuni de deratizare se vor mai efectua și în zona Tomis I, pe 22 septembrie, și zona Km 5, pe data de 23 septembrie. 


"Aceste acțiuni au drept scop menținerea unui nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort, reducerea populației de rozătoare, precum și eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli. Substanțele folosite sunt biodegradabile și se numesc DEADYNA, K OTHRINE PROFI EC 250 și BRODIBLEU. Acestea sunt avizate de Inspectoratul de Sănătate Publică București, având o sferă largă de acțiune destinată combaterii insectelor și rozătoarelor. 


De asemenea, atenționăm persoanele juridice și fizice din mu-nicipiu că au obligația să efectueze acțiuni de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Să-nătății și prestatori autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar", au declarat reprezen-tanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5711 secunde