Sărbătorile de Paște, pe tichete de vacanță, în Bucovina, Maramureș sau Delta Dunării

295
Sărbătorile de Paște, pe tichete de vacanță, în Bucovina, Maramureș sau Delta Dunării - sarbatoriledepaste-1579638671.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii mai prevăzători au început deja să-și facă planuri de vacanță pentru sărbătorile de Paște, mai ales că, în această perioadă, pot beneficia de reduceri considerabile la pachetele achiziționate. Agențiile de turism vin cu oferte variate pentru sejururile de primăvară, care pot fi cumpărate și cu vouchere de vacanță. 


Președintele Asociațiilor de Promovare Turistică, Corina Martin, susține că operatorii se așteaptă la un număr foarte mare de rezervări, așa încât majoritatea locurilor vor fi ocupate din timp. 


"Tichetele de vacanță îi trimit pe români în destinațiile românești, ceea ce determină creșterea cererii pentru stațiunile turistice și orașele din România. Sunt deja puse în vânzare și se vând foarte bine pachetele de Paști în Bucovina, Maramureș, Transilvania, Gorj și Banat, dar și în Delta Dunării și pe litoralul românesc. Agențiile de turism au, pentru vânzări efectuate în ianuarie și început de februarie, discounturi de 10 - 20% pentru pachetele de Paște și chiar de 30% pentru 1 Mai și vara 2020 pe litoral, mai ales. În plus, pe baza tichetelor de vacanță la o agenție de turism, pachetul nu include doar cazare, ci și masă, servicii de SPA, wellness și tratament, excursii și tururi locale în destinație, intrarea la muzee, castele și obiective turistice sau bilete de acces la festivaluri și evenimente", precizează Corina Martin. 


În destinațiile de agroturism, pachetele de Paște includ participarea turiștilor la derularea tradițiilor pascale autentice românești și mese îmbelșugate, în hoteluri și pensiuni care asigură servicii pentru toate bugetele și preferințele. 


De asemenea, potrivit președintelui FAPT, litoralul românesc și Delta Dunării vor fi alternativa excelentă pentru turiștii care, altădată, preferau Bulgaria, de exemplu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Aprilie 2019
Stire din Social : De ce se ia lumină de Paște?
Pagina a fost generata in 0.5563 secunde