Săptămâna viitoare, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

801
Săptămâna viitoare, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți - bursalocurilordemunca10-1476204729.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) vine în ajutorul șomerilor și va organiza, în data de 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la campusul Universității "Ovidius", începând cu ora 10.00.

Scopul acestei acțiuni, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM, Adelina Vlad, este intermedierea unui dialog între agenții economici interesați și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De precizat că, până la această dată, au fost contactați 50 de agenți economici, din care și-au anunțat participarea numai 32. Numărul total de locuri de muncă oferite este de 844, din care 24 sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Agenții economici care doresc să participe la eveniment și să încadreze în muncă persoane din rândul șomerilor sunt așteptați să depună o situație privind locurile de muncă vacante la sediul AJOFM Constanța. Mai mult decât atât, potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate la acest moment 19.828 locuri de muncă. Dintre acestea, 241 sunt valabile la Constanța.

v v v

La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru muncitorii necalificați la asamblarea/montarea pieselor (1.298), muncitori necalificați în industria confecțiilor (1.066), confec-ționeri articole textile (1.063), lucrători comerciali (803), șoferi autocamion de mare tonaj (506), femei de serviciu (481), operatori confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice (465), agent de securitate (447).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa AJOFM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3807 secunde