Săptămâna modei pentru copii și adolescenți, la Constanța

185
Săptămâna modei pentru copii și adolescenți, la Constanța - saptamanamodei2-1597594979.jpg

Articole de la același autor

Designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți vin la Kids Summer Fashion Week, la Constanța. Evenimentul de va desfășura în perioada 22 - 23 august, de la ora 19.00, în piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.

Proiectul va aduce pe podium ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți impuse de designeri și branduri de renume din România și nu numai și va fi prezentat de actorul Stelian Milu. Evenimentul se bucură de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, pe lângă mulți alții. Hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la MM Boutique care, cu această ocazie, vor prezenta ultimele trenduri de coafuri și tunsori pentru copii și adolescenți.

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile. La punctul de intrare, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată, sau accesul celor care au temperatura corporală mai mare de 37,3°C. Fiecare spectator va primi câte o mască de protecție respiratorie, iar purtarea măștii este obligatorie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5803 secunde