Șansă la viaţă! Apel umanitar pentru Diana, o tânără absolventă de Medicină, bolnavă de cancer

870
1
Șansă la viaţă! Apel umanitar pentru Diana, o tânără absolventă de Medicină, bolnavă de cancer - dianapopescu22-1625683181.jpg

Articole de la același autor

Asociaţia „Salvează o inimă” lansează un apel umanitar către constănţeni pentru a-i oferi o șansă la viață unei tinere, absolventă a Facultăţii de Medicină, bolnavă de cancer. Diana Popescu are nevoie de un tratament costisitor, ce se poate face în Turcia, însă părinţii săi sunt copleşiţi de toate cheltuielile pe care le-au făcut în ultimii patru ani pentru a-şi salva fiica.

Diana are 26 de ani şi, în anul 2016, pe când era studentă în anul al treilea la Facultatea de Medicină, a fost diagnosticată cu sarcom de părţi moi alveolar, cu metastaze pulmonare. Între boală şi tratamente agresive, Diana a reuşit să termine facultatea cu brio, devenind medic. Din păcate, nu a putut practica, deoarece cancerul a recidivat, de data aceasta mult mai agresiv, cu metastaze la sân şi la creier. Suma necesară pentru un nou tratament la Clinica Anadolu este de 60.000 de euro.

„Visul meu dintotdeauna a fost să devin medic, să ajut oamenii aflaţi în suferinţă, dorinţă insuflată de mama mea, care este asistent medical. Dar viaţa a avut alte planuri pentru mine. Şansa mea să mă salvez şi să-mi continui viaţa este un nou tratament în Turcia, care include şi o operaţie pe creier, deoarece metastaza îmi afectează iremediabil vederea şi îmi pune în pericol viaţa. Părinţii mei nu mă mai pot susţine financiar, în cei patru ani şi jumătate de când mă lupt cu această boală nemiloasă au vândut tot ce se putea vinde, au făcut credite în bănci, s-au împrumutat de la prieteni. De aceea vă rog să mă ajutaţi. Orice sumă pentru mine înseamnă enorm. Suma necesară pentru operaţie este de 35.000 euro, iar pentru trei luni de tratament costurile se ridică la 25.000 euro. Vă mulţumesc pentru susţinere şi ajutor!”, transmite Diana Popescu.

Donaţii se pot face către Asociaţia Salvează o inimă, Cod de inregistrare fiscală – 31015982, în trei conturi bancare la Banca Transilvania Botoşani. Pentru lei puteţi folosi contul RO05BTRL00701205W82870XX, pentru euro - RO28BTRLEURCRT00W8287001, pentru USD - RO68BTRLUSDCRT00W8287001, cod SWIFT - BTRLRO22, cod BIC – BTRL, cu menţionarea, la transferul bancar, a numelui Dianei Popescu. De asemenea, se poate dona prin Revolut, folosind numărul de telefon 0752/753.540.



Comentează știrea

Dr
23 noiembrie 2021
cancer

Sa se duca si la Institutul national de medicina alternativa si complementara soseaua Panduri, au site. Cu trimitere.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4661 secunde