Sanitas Constanța s-a alăturat mitingului de pichetare a Ministerului Muncii

257
1

Articole de la același autor

Reprezentanții Sindicatului Sanitas Constanța au fost prezenți ieri,alături de ceilalți colegi ai lor din țară, la primul protest din această lună, ce s-a desfășurat în fața Ministerului Muncii. 


Aceștia refuză să accepte micșorările salariale care li se pregătesc de la începutul lunii ianuarie a anului ce urmează. Sanitas Constanța l-a avut în frunte pe Nicolae Manea, președintele sindicatului.


"Avem multe întrebări și așteptăm răspunsuri. Vrem să aflăm de ce creșterile salariale promise la 1 ianuarie 2018 se anulează aproape total, din cauza trecerii contribuțiilor sociale în sarcina angajatului; de ce pierdem tichetele de masă, de la 1 ianuarie 2018; dar și de ce discriminează categoriile profesionale din sănătate și asistență socială la acordarea creșterilor salariale și a sporurilor. Suntem nedreptățiți și sperăm să fim auziți, măcar de data aceasta", au declarat reprezentanții Sanitas. 


Comentează știrea

DODO
3 octombrie 2017
si-au dat nu au dat

incepe sa se vada clar lipsa de coerenta a guvernului PSDragnea Minciunile lor ordinare incep sa iasa la iveala Tot ce au promis au facut pe dos mai putin grija fata de ei si de cei de care au nevoie in obiectivul lor de nestramutat de a pune mina pe justitie Deja tara este tirita spre faliment ( asemenea Greciei )dupa ritmul de imprumuturi si sumele colosale care nu au ajuns in economie ci in buzunarele clientilor lor politici si se pare ca nu se vor oprii aici pentru ca acum au pus ochii pe Isarescu ca sa-l zboare ca nu-i mai lasa sa imprumute bani de papat La prostime nu mai are ce sa ajunga.Iubitori de psd nici acum nu va este clar ce fac zeii vostrii ? daca nu , atunci va asigur ca nu va dura mult si voi veti iesi in strada sa va strigati durerile

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5704 secunde