Să ne reîncercăm norocul! Astăzi, se redeschid agențiile loto

188
Să ne reîncercăm norocul! Astăzi, se redeschid agențiile loto - loto-1592149045.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, agențiile Loteriei Române se redeschid gradual. Potrivit reprezentanților Loteriei Române, primele trageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie.

"Odată cu redeschiderea agențiilor loto, se reia și plata câștigurilor. Reamintim faptul că plata câștigurilor a fost suspendată pe data de 25 martie, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamente nu au mai curs începând cu aceeași dată.

Jucătorii își vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiții de siguranță și protecție. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorități", precizează conducerea Loteriei Române.

Astfel, în agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent, cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii, benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc.

De asemenea, angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli și recomandări privind accesul și comportamentul în agențiile Loteriei Române.

La rândul lor, jucătorii au câteva responsabilități cu care deja sunt familiarizați: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.551 secunde