S-a deschis linia estivală "CiTy TOUR"!

196
S-a deschis linia estivală

Articole recomandate

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța a deschis astăzi sezonul autobuzelor etajate! Linia estivală "CiTy TOUR" conectează orașul cu portul și stațiunea Mamaia și va circula până în toamnă pe următorul traseu: Gara CFR – Piața Far – Poarta 5 - Silozurile Saligny (incinta Port) – Cuibul Reginei (incinta Port) – Portul Turistic Tomis – bd. Elisabeta - str. Termele Romane – str. Negru Vodă - str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia până la Tabăra Turist (Hotel Caraiman) din Stațiunea Mamaia.

Linia va fi deservită de 6 autobuze etajate cu plecări din Mamaia (Tabăra Turist) cu o frecvență de 25 de minute, în program 09:00 – 18:00 în prima parte a verii și până la ora 22:00 în plin sezon estival.

Autobuzele City TOUR includ în ruta lor 100 de obiective turistice importante din municipiul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care: Silozurile Anghel Saligny, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Muzeul de Istorie și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia, dar și altele pe care vă invităm să le descoperiți alături de noi.

Totodată, a fost lansată o hartă nouă a traseului liniei turistice ce cuprinde cele 100 de obiective turistice. Harta va fi pusă gratuit la dispoziția călătorilor, odată cu îmbarcarea în autobuzele etajate. Toate aceste atracții turistice sunt disponibile și pe orice telefon prin aplicația "CiTy TOUR Constanța". Ca noutate, începând de anul acesta, aplicația "CiTy TOUR Constanța" se poate instala și pe telefoanele cu sistem de operare iOS.

Anul trecut, peste 200.000 de călători au optat pentru o plimbare pe linia estivală.

Cei care doresc să vadă orașul și stațiunea Mamaia de la înălțimea autobuzelor etajate vor plăti pentru o singură călătorie 3 lei. Există și opțiunea de a te plimba toată ziua pe sistemul hop on/ hop off pentru care vei plăti 5 lei. În plin sezon estival însă (01.07.2019 – 31.08.2019) prețurile vor fi de 6 lei pentru o călătorie și 10 lei pentru o zi întreagă. Tichetele de călătorie se vor procura de la șofer și se validează în autobuz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4155 secunde