S-a dat startul la pariuri! Decebal Făgădău, principalul favorit la câştigarea Primăriei Constanţa

2704

Articole de la același autor

Bătălia pentru câştigarea Primăriei Municipiului Constanţa se va da duminică, 27 septembrie.

Casele de pariuri nu au rămas nepăsătoare la ceea ce se întâmplă în oraşul de la malul mării şi au oferit cote atractive pentru cei trei candidaţi principali care se luptă să ocupe scaunul de primar al Constanţei.

Candidatul din partea PSD, Decebal Făgădău, este favorit clar la câştigarea Primăriei Municipiului Constanţa, în opinia celor de la Superbet.

Făgădău are o cotă de 1.60 la victorie, ceea ce înseamnă că un cetăţean care pariază suma de 100 de lei se va alege cu un câştig de 160 de lei.

De partea cealaltă, candidatul din partea Partidului Naţional Liberal, Vergil Chiţac are o cotă de 2.10 la victorie, astfel că cine pariază pe acesta ar putea să îşi dubleze suma jucată şi să se aleagă şi cu ceva în plus.

Stelian Ion, candidatul din partea Alianţei USR-PLUS Constanţa, porneşte cu a treia şansă, el având o cotă la victorie de 6.00. Cine va paria pe victoria lui Stelian Ion, ar putea câştiga de 6 ori suma pusă în joc.

Mircea Dobre (PRO România) şi Claudiu Iorga Palaz (PMP) sunt ultimii candidaţi cotaţi de casa de pariuri Superbet. Aceştia au cote egale la victorie de 50.00.

Astfel, lupta pentru ocuparea scaunului de primar în Constanţa rămâne una strânsă, însă conform calculelor făcute de Superbet, Decebal Făgădău ar putea câştiga alegerile locale fără prea mari emoţii. Totul se va decide pe 27 septembrie şi astfel rămâne de văzut cine va conduce Constanţa din postura de primar pentru următorii 4 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8546 secunde