Rulotă mistuită de flăcări, la Mamaia. În urma sa a rămas doar un morman de fiare!

338
Zona de nord a stațiunii Mamaia a fost pe punctul de a deveni, sâmbătă seara, locul unei reale tragedii. Asta după ce un incendiu puternic a cuprins o rulotă amplasată la Popasul Măslinului, lăsând în urma lui un morman de fiare.

Potrivit pompierilor constănțeni, o butelie aflată înăuntru a explodat, iar deflagrația a fost urmată de incendiu. Rulota a fost distrusă în întregime, însă, în momentul exploziei, nu se afla nimeni în interior, astfel că nu s-au înregistrat victime.

Când s-a întors și a văzut cele întâmplate, proprietara a făcut un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

v v v

Reamintim că, în luna septembrie a anului trecut, Constanța a fost martora unei scene teribile. Vacanța la mare a unei familii din București s-a transformat în tragedie. O copilă de șase ani a murit carbonizată, după ce a rămas captivă într-o rulotă parcată în zona Pescărie, care a fost cuprinsă de flăcări. De asemenea, părinții ei au fost arși pe 20 și 40% din suprafața corpului.

În acest caz, totul ar fi pornit de la instalația electrică, însă nu a fost exclusă nici varianta ca butelia de GPL a autorulotei să fi fost defectă, iar gazul să fi aprins vehiculul. Mai mult decât atât, mașina fusese modificată de tată, care a pus confortul pe primul loc, sfidând normele de siguranță.

v v v

Amatorii de vacanțe cu autorulotele trebuie să fie extrem de precauți înainte să pornească la drum. Aceștia trebuie să verifice cu atenție buteliile, să nu lase aragazul pornit în timpul mersului, să verifice furtunele și tot ce ține de siguranță.

Utilizatorii mai sunt sfătuiți să nu recurgă la improvizații în nicio situație, mai ales atunci când identifică probleme la instalația electrică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6042 secunde