Românii își rezervă cazarea cu 1-2 săptămâni înainte de sejur

140
Românii își rezervă cazarea cu 1-2 săptămâni înainte de sejur - 1-1592578434.jpg

Articole de la același autor



Specialiștii în turism susțin că românii își rezervă cazarea cu 1-2 săptămâni înainte de sejur, iar prețul mediu plătit pentru o cameră de hotel nu a înregistrat modificări semnificative față de anul trecut, fiind de 250 de lei/noapte, arată o analiză realizată de o platformă de rezervări online.


Potrivit Agerpres, conform datelor citate, turiștii români care își doresc să călătorească în România în perioada următoare vor plăti, în funcție de tipul de cazare ales, între 90 lei și 350 lei pentru o noapte de cazare, pentru două persoane, cu mic dejun inclus. Astfel, prețul mediu pentru o vacanță de cuplu ce include trei nopți de cazare este de 734 lei, iar pentru o familie formată din 2 adulți și 2 copii, acesta ajunge la 1.000 lei.


Cele mai ieftine opțiuni sunt pensiunile din stațiunile agroturistice, unde prețul unei nopți de cazare este de aproximativ 150 lei pentru două persoane, cu mic dejun inclus, în timp ce opțiunile cele mai scumpe sunt, în acest moment, hotelurile de 5 stele de pe litoral, unde prețul depășește 350 lei/noapte pentru două persoane. În ceea ce privește Valea Prahovei și stațiunile balneoclimaterice, cele mai căutate sunt pensiunile și hotelurile situate în inima naturii și în locuri mai izolate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9344 secunde