Românii ies în stradă, astăzi, împotriva defrișărilor abuzive

113
1
Românii ies în stradă, astăzi, împotriva defrișărilor abuzive - padure-1431765152.jpg

Articole recomandate

Protestele față de defrișările abuzive se reiau astăzi în mai multe orașe din țară, dar și din Diaspora, la o săptămână de la precedentele mitinguri pe această temă, se arată pe stiripesurse.ro. Mii de persoane au anunțat pe rețele de socializare că vor lua parte la proteste.

"Am început în 9 mai și continuăm lupta. Vino alături de noi, la Piața Universității, sâmbătă, 16 mai, la orele 17. Politicienii ne-au aruncat în față fraze lustruite. Noi nu mai credem în vorbele lor și ieșim în stradă până vom vedea fapte. Vrem să salvăm padurea de la dispariție. Ne revoltă despăduririle abuzive și faptul că replantările sunt cel mult simbolice. Dacă se continuă în acest ritm, în câțiva ani vom rămâne fără păduri. Pregătim un eveniment special pentru Ziua Internațională a Mediului, 5 iunie, dar până atunci cei ce ne conduc trebuie să ne vadă în stradă, să nu uite că existăm și că nu mai răbdăm", anunță organizatorii protestelor.

Proteste vor avea loc în București (Piața Universității, ora 17.00), Brașov (Bulevardul Eroilor, ora 16.00), Cluj Napoca (Piața Unirii, ora 16.00), Craiova (Piața Mihai Viteazul, ora 16.00), Iași (Piața Unirii, ora 17.00), Sebeș (Parcul din fața primăriei, ora 16.00), Sfântu Gheorghe (ora 20.00), Sibiu (Piața Mare, ora 16.00), Târgu Mureș, Timișoara (Piața Victoriei, ora 16.00), Berlin, Londra, Madrid, Montreal, Strasbourg. Articolul complet poate fi citit pe stiripesurse.ro.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0396 secunde