Români, trebuie să avem grijă și de societăți! "Nu putem pleca toți în concediu"

1853
Români, trebuie să avem grijă și de societăți!

Articole recomandate

România trebuie să meargă mai departe, iar lucrurile trebuie să continue să funcționeze, susține ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizând că "nu putem pleca toți în concediu".

"Să facem împreună, ca societate, angajați și angajatori, tot ce este posibil ca lucrurile să meargă în continuare înainte. Nu putem opri lucrurile pe loc și pleca toți în concediu.

Este greu de crezut că România va funcționa în condițiile în care nimeni nu mai este la serviciu sau activitatea economică nu mai funcționează. Trebuie să facem un efort să ținem lucrurile într-o continuă activitate, pentru a putea să avem resursele necesare cu care să putem să ne continuăm viața, activitatea, mai departe. Acolo unde se poate, vom continua să muncim. Trebuie să facem un efort și să înțelegem că economia trebuie să meargă mai departe și instituțiile trebuie să funcționeze.

Fac un apel la solidaritate către toți românii, trebuie să ducem această țară mai departe și trebuie să continuăm să ne facem activitatea, fiecare acolo unde este, în condiții de maximă siguranță, în condiții de protecție, cu toate regulile de igienă care ni se spun. România trebuie să meargă mai departe și lucrurile trebuie să continue să funcționeze. Nu putem pleca toți acasă, România trebuie să meargă mai departe", a declarat ministrul Muncii și Protecției Sociale, la Digi 24.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4045 secunde