Ridicaţi-vă carnetele de muncă de la ITM Constanța !

1567
Ridicaţi-vă carnetele de muncă de la ITM Constanța ! - carnetedemunca-1642184956.jpg

Articole de la același autor

Deşi cărţile de muncă le-au fost înmânate deţinătorilor acestora de multă vreme, la toate inspectoratele de muncă din ţară încă mai există astfel de acte care nu au fost ridicate de către proprietari. Astfel, persoanele care au fost încadrate pe bază de contract individual de muncă la angajatorii cu capital integral privat, înființați după anul 1990, și care au încetat activitatea în perioada 1990 - 2010, sunt invitate să se prezinte la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa având în posesie actul de identitate, în vederea ridicării carnetelor de muncă.

Prin excepție, în lipsa titularului, eliberarea se poate face după caz: unei alte persoane, în baza unei împuterniciri în forma autentică și a actului de identitate; unui părinte, soțului sau soției, în baza unei împuterniciri, dar cu conditia ca aceasta să prezinte atât actul de identitate propriu, cât şi pe cel al titularului carnetului de muncă, în copie.

În cazul decesului titularului, eliberarea se face soţului/soţiei, copiilor majori sau părinţilor, în baza unei cereri și cu condiția prezentării de către aceștia a BI/CI, precum și a certificatului de deces. Aşa că, dragi constănţeni, ridicaţi-vă carnetul de muncă, deoarece acesta reprezintă un act de importanță majoră pentru titular, întrucât este documentul care atestă vechimea în muncă realizată până la data de 31 decembrie 2010. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6841 secunde