Video REZULTAT ȘOCANT! Ce se întâmplă în stomacul tău când bei Cola - VIDEO

1695
REZULTAT ȘOCANT! Ce se întâmplă în stomacul tău când bei Cola - VIDEO - 3ef498b7000005784381576imagea861-1491388519.jpg

Articole recomandate

Un experiment incredibil arată ce se întâmplă când bei Cola. Mai exact, ce se întâmplă când băutura carbogazoasă intră în contact cu acidul din stomac. Se poate vedea cum pare că începe să fiarbă și iese chiar și fum. La final, totul arată dezgustător.


Ce se întâmplă la o oră după ce bei Cola cu organismul tău. Explicația șoc a unui farmacist


Această băutură dă peste cap întregul organism, eliberând dopamină în exces și lăsând individul deshidratat, nervos și dependent. În primele zece minute, 10 lingurițe de zahăr ajung în corp. Nu vomiți imediat, deoarece acidul fosforic taie gustul dulce și nu îl simți la adevărata intensitate.


După 20 de minute, zahărul se dizolvă și ajunge în sânge, provocând o suprasecreție de insulină. Ficatul reacționează imediat, transformând orice zahăr în grăsime.


După 40 de minute, absorbția de cofeină e completă. Pupilele Se dilată, presiunea sangvină crește, iar ficatul eliberează și mai mult zahăr în sânge. Anumiți receptori din creier sunt blocați pentru a preveni amețeala.


După 45 de minute, organismul crește producția de dopamină, stimulând centrii plăcerii din creier. Efectul este asemănător cu al heroinei.


După o oră, acidul fosforic combină calciul, magneziul și zincul în intestinul subțire, dând un nou șoc energetic metabolismului. Stimulează excreția calciului sub formă de urină, scrie realitatea.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.273 secunde