REVOLTĂTOR! Copil de 4 ani, vânăt de frig lângă mamă în comă alcoolică

771
REVOLTĂTOR! Copil de 4 ani, vânăt de frig lângă mamă în comă alcoolică - copil-1487164102.jpg

Articole recomandate

O femeie a fost găsită de polițiști în comă alcoolică pe o bancă în parc, iar alături de ea o fetiță de doar 4 ani, îmbrăcată sumar și vânătă de frig. Cele două au fost transportate la spital. Femeia mai are în îngrijire doi copii mai mici de 4 ani, iar soțul este în pușcărie. Toată alocația copiilor o dă pe băutură.


Fetița de doar 4 ani a fost găsită înghețată bocnă, cu buzele vinete de frig, pe o bancă dintr-un parc din Caransebeș, în timp ce mama ei, aflată alături, dormea dusă, fiind în comă alcoolică după ce băuse zdravăn. 


Cele două au fost preluate de un echipaj al ambulanței și au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal din Caransebeș.


Polițiștii au aflat că femeia e de loc din Moldova, mai exact din județul Vrancea și locuiește de o bună bucată de vreme într-o stână de pe raza comunei Brebu, unde a fost lăsată să-și ducă zilele după ce soțul ei, cioban al proprietarului stânei, a ajuns la pușcărie, fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru tâlhărie. Aceasta mai are acasă încă doi copii, mai mici decât fetița.


Femeia a fost internată la secția de psihiatrie a unității medicale din Caransebeș, în timp ce fetița de doar 4 ani a fost dusă la familia din Brebu, urmând ca Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin să ia o decizie privind cei trei prunci, în zilele următoare.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0014 secunde