Reţelele de energie electrică din mai multe localităţi din Constanţa, modernizate cu milioane de lei

191
Reţelele de energie electrică din mai multe localităţi din Constanţa, modernizate cu milioane de lei - reteleledeenergie-1609693572.jpg

Articole de la același autor

Reţelele electrice din mai multe localităţi din judeţul Constanţa au fost modernizate, în ultimele luni, inestiţia ridicându-se la mai multe milioane de lei. Lucrările au fost efectuate de E-Distribuţie Dobrogea, operatorul de distribuţie a energiei electrice şi au constat în instalarea de echipamente moderne care să prevină incidente cauzate de condiţiile meteo nefavorabile, dar şi de modernizare a reţelelor de înaltă tensiune. Astfel, au fost montate 264 de distanţiere de fază pe linia aeriană Basarabi – Medgidia Sud şi, pentru creşterea siguranţei în exploatare şi a eficienţei transmiterii semnalelor (telecontrolului), au fost amplasate cabluri de fibră optică pe liniile aeriene Medgidia Sud – Basarabi, CET Palas – Eforie Nord şi Eforie Nord – Costineşti.



În plus, E-Distribuţie Dobrogea a investit trei milioane de lei în modernizarea staţiei de transformare Eforie Nord, pentru amplificarea puterii transformatoarelor. S-a instalat un transformator cu puterea de 40 MWA şi unul de 16 MWA. În localităţile Seimenii Mici, Osmancea, Mireasa şi negru Vodă, compania de distribuţie a investit aproximativ 3,4 milioane de lei în proiecte de îmbunătăţirea a calităţii în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor prin înlocuirea conductoarelor clasice neizolate cu unele de generaţie nouă, izolate, şi amplasarea de posturi de transformare aeriene noi. Scopul lucrărilor este de a reduce căderile de tensiune şim implicit, de creştere a calităţii serviciilor oferite abonaţilor. În localitatea Mihail Kogălniceanu, a fost finalizat proiectul de centralizare a grupurilor de măsură pentru ca, anul viitor, să poată fi montate contoare inteligente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Miercuri, 23 Decembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 1.1657 secunde