Restricții de circulație în centrul Constanței și zona peninsulară. Se închid mai multe străzi și bulevarde

1216
Restricții de circulație în centrul Constanței și zona peninsulară. Se închid mai multe străzi și bulevarde - restrictii-1530201420.jpg
25 de camionete și standuri încărcate cu tot felul de bunătăți, înghețată de toate felurile îi așteaptă pe constănțeni, week-end-ul acesta, în Piața Ovidiu. Organizatorii estimează participarea unui număr de aproximativ 700 persoane în fiecare zi. 


Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente, se vor lua măsuri de blocare a mai multor artere de acces. Astfel, până pe 1 iulie, strada Marc Aureliu va fi blocată la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir, strada Vasile Canarache va fi blocată la intersecția cu strada Petru Rareș, strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Sulmona, bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Sulmona, strada Traian la intersecția cu strada Sulmona, strada Revoluției din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului, iar strada Arhiepiscopiei va fi blocată în spatele scenei muzicale. În perioada desfășurării evenimentului, strada Arhiepiscopiei va avea dublu sens de mers. 


De asemenea, începând de astăzi, iubitorii de karting pot participa la a doua ediție a Supercupei României la Karting Electric. Evenimentul intitulat "Marele ePremiu al orașului Constanța" va cuprinde atât o expoziție de eKarturi, astăzi, între orele 14.00 și 16.00, pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, cât și competițiile de sâmbătă și duminică. Cele două etape se vor desfășura pe același traseu, respectiv pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Ferdinand - dreapta, în parcarea Consiliului Județean Constanța, ieșire în strada Traian, întoarcere la sensul giratoriu de la Poarta 2, stânga pe b-dul Tomis, și reluarea circuitului de la zona "Miga". 


Pista de biciclete de pe Tomis, dezafectată temporar


Pentru siguranța participanților la acest eveniment se impune restricționarea traficului, pe ambele sensuri pe strada Traian între intersecția cu bulevardul Tomis și până la sensul giratoriu cu strada Termele Romane, și restricționarea traficului pe b-dul Tomis între bulevardul Ferdinand și strada Traian. La intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, în zona Teatrului Fantasio, circulația va fi dirijată de un polițist pentru a permite autobuzelor supraetajate ce se deplasează pe strada Mihai Viteazu să poată vira la dreapta pe bulevardul Ferdinand. De asemenea, începând din data de vineri, 29 iunie, și până duminică, 1 iulie, pista de biciclete de pe tronsonul bulevardului Tomis, între bulevardul Ferdinand și strada Traian, va fi dezafectată temporar. 


"În acest context, Primăria municipiului Constanța le recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel, se vor evita blocajele auto în zona centrală a orașului", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4456 secunde